MHP il yönetimi, Cumhur İttifakı çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ve beraberinde ki heyet 31 Mart yerel seçim öncesi Eskişehir ilçelerinde temaslarına Mihalıççık ile devam etti.

MHP İl Başkanı İsmail Candemir İl Yönetim Kurulu üyeleri ve beraberindeki heyet ile ilk olarak MHP Mihalıççık ilçe teşkilatını ziyaret etti. MHP Mihalıççık İlçe Başkanı Gürol Görür, MHP (Cumhur ittifakı) Mihalıççık belediye başkan adayı Ali Yörük ve ilçe yönetimi ile buluştu. Sonrasında Adalet ve Kalkınma partisi İlçe Başkanı Soner Ergün, ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve adayları ile bir araya geldi. Program sırasıyla Mihalıççık belediyesi, Mihalıççık Kaymakamı Mesut Ateş ilçe jandarma ve İlçe emniyet müdürlüğü ziyaret edilmesi ile devam etti.  Programın ikinci aşamasında Mihalıççık esnafı ve vatandaşları ziyaret edilerek sohbet edildi.

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir’in Mihalıççık İlçesine yaptığı ziyarete, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP (Cumhur ittifakı) Mihalıççık belediye başkan adayı Ali Yörük, İlçe Başkanı Gürol Görür, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Adalet ve Kalkınma partisi İlçe Başkanı Soner Ergün, meclis üyeleri ve meclis adayları katıldı.

Hep birlikte yenilen yemeğin ardından heyet Mihalıççık’tan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim