MHP Eskişehir İl Başkanlığı İstişare Toplantısı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak’ın katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya MHP İl Başkanı İsmail Candemir, Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yumrukaya, Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses,Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar ve diğer ilçe başkanları ile partililer yoğun atkılım gösterdi.

“14 İLÇE VE BÜYÜKŞEHİRDE KENDİ ADAYLARIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ”

Taşbaşı kültür Merkezinde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı İsmail Candemir, “MHP olarak liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda 14 ilçe ve büyükşehirde kendi adaylarımızla, kendi amblemimiz altında seçime gireceğiz. Bununla alakalı çalışmalarımız devam etmekte. MHP özüne uygun olarak bu seçimde Eskişehir’in problemleri ve çözüm noktasında projeler üreterek girme peşindeyiz. Bununla alakalı olarak MHP İl Başkanlığı olarak 12 komisyon belirledik. Bu komisyonlarda yaklaşık 80 arkadaşımız görev almakta. Niyetimiz MHP’yi Eskişehir’de en üst noktaya çıkartabilmek” diye konuştu.

“ESKİŞEHİR’DE MHP’NİN ADINDAN DA ŞANINDAN DA BAHSETTİRİYORSUNUZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ise Candemir’e teşekkür ederek, “MHP Eskişehir İl Teşkilatı, sadakatle, gayretle, hamiyetle çalışıyor. Allah hepinizden razı olsun. Şükranlarımızı sunuyoruz. Eskişehir’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin adından da şanından da bahsettiriyorsunuz. Var olun” dedi.

Yönter, “Milletvekilimiz, parti teşkilatlarımız, ülkü ocaklarımız, sendikalarımız bir ve bütün şekilde çalışmalarını başarıya ulaştırmanın arzusunda. MHP sonuna kadar mücadelesini yapacak. Bunu el birliği ile güç birliği ile omuz omuza yapacağız. Saflarımızı sıkı tutarak yapacağız. Bu mücadelede varını yoğunu ortaya koyan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı.

Daha sonra söz alan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, “Eskişehirli hemşerilerim, dava arkadaşlarım, tekrar bir araya geldik. İnşallah daha fazla bir araya geleceğiz. Eskişehir’imiz ve ülkemiz için gerekli çalışmaları hep birlikte yapacağız. Sayımızı arttıracağız” dedi.

“SAZAK TBMM’DE ESKİŞEHİR’İ LAYIKIYLA VE HAKKIYLA TEMSİL EDİYOR”

Yönter, Sazak’a teşekkür ederek, “Sayın milletvekilimize teşekkür ediyorum. Çok özlü konuştu. Kendisi Eskişehir için büyük kazançtır. TBMM’de Eskişehir milletvekilimiz üzerine düşen tüm görevi yapıyor. Eskişehir’i layıkıyla ve hakkıyla temsil ediyor. Ben de bir Eskişehirli olarak kendisi ile gurur duyuyorum” dedi.

“SİZİN SORUNLARINIZI DİNLEMEYE GELDİK”

MHP Gaziantep Milletvekili Servet Atay ise, “Önümüzde yerel seçimler var. Sizleri dinleyeceğiz sıkıntıları bildirin. Teşkilatlarda birlik bütünlük içinde olalım. 31 Mart’ta üç hilalli bayrağımızı göndere çekelim. Başarılı olacak adaylarla seçime gidelim” dedi. “Buraya sizlerin dertlerini dinlemek ve genel merkeze aktarmak için buradayız” diyerek, partililerden söz alarak kendilerine soru, sorun veya isteklerini belirtmelerini istedi.

Editör: TE Bilişim