Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, hemşehrileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.Şelale Park restauranta düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Eskişehir  Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, Eski CHP Eskişehir Milletvekili Mehmet Ali Arıkan,  AKP Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba, dernek yönetim ve denetim kurulu üyeleri başta olmak üzere Eskişehir’de yaşayan Mihalıççık kökenli siyasetçi, işadamı ve bürokratlar katıldı.  
Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba, " Ramazan Ayını ve kadir gecesini tebrik ederek, Mihalıççıklılar olarak zaman zaman yemeklerde hemşehrileriyle beraber  buluştuklarını,bugünkü programımıza destek veren üyemiz ve Ak parti Odunpazarı İlçe Başkanı Sayın Volkan Doğan'a ve sizlere katılımlarınızdan  dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Hemşehrileriyle tek tek ilgilenerek sohbet eden, Milletvekili Günay, davete katılarak kendilerini onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba tarafından AK Parti Eskişehir  Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay'a çiçek takdim edildi. Programda Odunpazarı  Sosyal Kültür ve Gelişim Derneği Müzik gurubu tarafında söylenen ilahiler ve Kılıç Kalkan ekibinin gösterisiyle program sona erdi.
Editör: TE Bilişim