AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan Ramazan Bayramı Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, teröre karşı milletçe dimdik durması dileğinde bulundu.
Bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşandığını belirten milletvekili Karacan’ın ‘bayram mesajı’ şöyle:
“Barış ve kardeşlik binasının tesis edilmesi gerekirken, görüyoruz ki dünyamızın pek çok yerinde kardeşkanı akıtılmakta, milyonlarca insan zulme uğramış olmaktadır.
Bu müstesna günlerde en yakınımızdan başlayarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu bir kez daha göstermeli, terörün hedefine ulaşmasına hizmet edecek yılgınlığı göstermemeli, milletçe dimdik durmalıyız. Bizler tarih boyu sevgi ve hoşgörüyle kenetlenmiş, gücünü inancından ve kutsal değerlerinden almış, canını aziz vatan için feda etmiş şehitlerin evlatlarıyız. Böyle güzel bayram günlerinde diğer günlerden daha fazla kenetlenip, birlik ve beraberlik içinde olmamız bizi birbirimize düşürmek, ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere vereceğimiz en büyük cevaptır.
Bu düşüncelerle; başta vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz olmak üzere, hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
 
Editör: TE Bilişim