Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir’de görevine başlayan Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İyi niyet temennileri için Milletvekili Günay’a teşekkür eden Vali Çakacak, Eskişehir’de görev yapmanın büyük bir gurur olduğunu söyledi. Geçmişten gelen kültürel zenginliklerini bünyesinde barındıran Eskişehir’in sanayisiyle, yüksek eğitim düzeyiyle, modern ve çağdaş yaşama kalitesiyle örnek bir şehir olduğunu dile getiren Vali Çakacak, her zaman vatandaşların hizmetinde olduklarını belirtti.

Eskişehir’in geleceğini inşa edecek projeleri hep birlikte yapmak istediklerini aktaran Vali Çakacak, vatandaşların rahatı ve huzuru için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Eskişehir’deki görevine yeni başlayan Vali Çakacak’a hayırlı olsun diyen Milletvekili Günay, “Toplumsal ve kültürel değerlerimize sahip çıkmak, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için yoğun bir şeklide çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Milletvekili Günay, Vali Çakacak’a çalışmalarında başarılar diledi.      

Editör: TE Bilişim