İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, inşaat ve emlak hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü İbrahim Şeker ile birlikte ilçelerimizde inşaatı devam eden okulları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretlerine Çifteler ilçemizden başlayan Özen, beraberinde inşaat ve emlak hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürüİbrahim Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Türkan ile ilçe kaymakamımız Sayın Mehmet Uğur Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrasında Özen beraberinde inşaat ve emlak hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürümüz İbrahim Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Türkan ile ilçemizde yapımı tamamlanmak üzere olan "spor salonuna" giderek salon hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çifteler ilçe ziyareti sonrasında Sivrihisar ilçemize hareket eden Özen, inşaat ve emlak hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürümüz İbrahim Şeker, "Buhara köyünde” bulunan ilkokul ve ortaokulu inşaatını gezdiler. Denetim de inşaat da çalışan usta ve işçilerden çalışmalar ile ilgili bilgi alarak eksikleri tespit edip yetkilileri uyardı.

Daha sonra Günyüzü ilçemize hareket eden Özen, inşaat ve emlak hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürümüz İbrahim Şeker ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hikmet Kara ile birlikte ilçe kaymakamımız Sayın Ömer Övünç Koşansu´yu ve Belediye Başkanı Sayın M. Remzi Arayıt’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrasında Özen, Günyüzü ilçemizdeki Şehit Recep Çetin Ortaokulunu ziyaret ederek okulda görevli öğretmenlerimizle sohbet ederek onların dilek ve isteklerini dinledi. Okulun "kazan dairesindeki" çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alıp, sorunu yerinde tespit ederek, sorunun çözülmesi için yetkililere gerekli talimatları verdi.

Editör: TE Bilişim