19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlayan Saadet Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, ülkemizin en büyük gücünün gençleri olduğunu söyledi.

100 Yıl önce esarete, işgale ve sömürüye başkaldıran Milletin, bugünlere çeşitli politika ve algı operasyonları ile iki tercihten birini seçmeye mecbur bırakıldıklarını belirten Köse, “ Bu kabul edilemez. 31 Mart seçimlerinden önce her türlü yalana, iftiraya ve hakarete maruz kalan Saadet Partisi’ni de bu seçimlerde iki taraftan birine destek vermesi beklemek oldukça yanlıştır. Partimizi çeşitli desise ve algı operasyonları ile bir yerlere monte etmeye dönük bir takım çabalar var. Biz Milli Görüşçüler şu parti kaybetsin, bu parti kaybetsin diye değil; Allah rızası için çalışır, kendi adayımız, kendi partimiz kazansın diye gayret ederiz” dedi.

Partinin seçimlere girmesinin; sadece ülkenin menfaatlerini gözetip kollamak, huzuru ve refahı hakim kılmak için olduğunu ifade eden  Saadet Partisi Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse şunları söyledi:

“Hiçbir ittifakın yanında yer almadığımız gibi kimseye karşı kin ve nefret duygusu da taşımamaktayız. ‘Ben şu kadar yıllık Saadet Partili’yim’ diye başlayıp ‘ama desteğim ve oyun  falancaya’ diye biten cümlelere itibar edilmemelidir. Gerçek bir Milli Görüşçü’nün ve Saadet Partili’nin yeri burası yani Saadet Partisi’dir.

Şunu çok iyi biliyoruz İstanbul Seçimi ile ülkenin yeniden gerilmeye ve kutuplaşmaya doğru sürüklenmesi ile pek çok asıl mesele göz ardı ediliyor. Hep şunu söyledik ‘seçim yorgunu bir Ülke haline geldik, seçim tartışmaları son bulsun ve kendi asıl meselelerimize dönelim’. Ancak bu pek mümkün olmadı. Değerlendirilmesi gerek pek çok sorun var. Ancak, seçim hengamesi içerisinde gürültüye getirilmek istenen bir sistem değişikliği söz konusu. Eğitim Sistemimiz yine değişiyor. Şaşırdık mı? Elbette hayır. Çünkü beceremedikleri her alanda olduğu gibi eğitim alanında da eskisini imha yenisi kabul ettirme politikası var. Neden böyle söylüyoruz? Çünkü 17 yılda 15 kez değişti eğitim sistemi. Maddi manevi ne kadar büyük bir israf! Yazık edilen nesiller. Bu durum hakikat ve vicdan bağlamında düşünüldüğünde, Ülkemiz adına, geleceğimiz adına çok üzülüyoruz. Ders sayısını eksiltip, artırmayla, yeni ve devasa binalar yapmayla, sistemi değiştirip durmayla eğitimde başarılı olamayacağız. 17 yılda bunu anlayıp ders çıkaramadıysak söylenecek bir söz bulamıyorum.”

Editör: TE Bilişim