MHP Odunpazarı İlçe Başkanı   Mustafa KOMAR 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Sayın KOMAR mesajında şu sözlere yer verdi.

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Aziz Milletimizin ve geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum.
Türkiye Büyük Millet Meclisi, bundan 99 yıl önce işgale karşı Milli duruşun ve cesaretin somut bir adımı olarak ortaya çıkmıştır. “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ifadesinin karşılığını bulduğu TBMM, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde dünyada eşi ve benzeri olmayan bir kurtuluş mücadelesi vermiş ve Millet Egemenliğinin hakim olduğu bu günü tüm dünya çocuklarına bayram armağan etmiş, bu anlamlı günü taçlandırmıştır. Aziz Milletimiz, Vatan, Bayrak sevgisi ve Bağımsızlığa olan aşkı ile başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuş, TBMM Milli iradenin gerçekleşmesi yolunda tüm dünyaya emsal teşkil etmiştir.
Sevgili Çocuklar;
Hiçbir zaman unutmamalısınız ki; çalışırsanız, inanırsanız ve kendinizi en iyi şekilde yetiştirirseniz, ulaşmak istediğiniz tüm hedeflerde başarıyı yakalayabilirsiniz. İnanıyorum ki; sorumluluklarının bilincinde, Ülkesini ve Milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, bilim ve teknolojiye hakim, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı bir nesil yetişmekte ve Büyük Türkiye bugünden inşa edilmektedir."

Komar Sözlerine şöyle devam etti.
"Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, Birinci Meclis’in muhterem üyelerini, kutsal değerlerimiz uğruna canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden fedakâr Gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, dünyamızı anlamlandıran yarınlarımızı emanet edeceğimiz tüm çocuklarımızın, dünya çocuklarının ve saygıdeğer Eskişehir'li Hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım." dedi

Editör: TE Bilişim