TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Altuntaş ve beraberindeki heyetin ziyaretinde konuşan ETO Başkanı Güler, şehrin sorunları için odaların ve sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesinin önemine değindi.

TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Didar Duygu Altuntaş beraberindeki yönetim kurulu ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, yakın zamanda başkan olarak seçilen Altuntaş’ı tebrik ederek, yeni dönem için başarı diledi. Eskişehir’in sorunlarının çözümü için tüm odaların ve sivil toplum kuruluşlarının sorumluluk almasının önemine dikkat çeken Güler, bu sayede kazananın Eskişehir olacağını dile getirdi.  TMMOB Mimarlar Odası ile de işbirliğine hazır olduklarının belirten Güler, şehrin geleceğine katkı sağlayacak her projeye ETO’nun katkı sağlayacağının altını çizdi.

Üyelerimiz de sorunlarımız da ortak

Ziyarette konuşan TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Didar Duygu Altuntaş, kurum ve kuruluşlarla iletişimi güçlendirmek için ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi üyelerinin neredeyse %70’inin aynı zamanda Eskişehir Ticaret Odası üyesi olduğunu belirten Altuntaş, her iki odanın üyelerinin karşılaştığı sorunların da ortak olduğunu bu nedenle sorunların çözümü için de ortak hareket etmek gerektiğini dile getirdi. Altuntaş şehrin geleceğini ilgilendiren konularda katkı sağlamak için taşın altına ellerini koymaktan çekinmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim