KADİR ÇETİN - MUSTAFA KAPLAN 

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de, 7. kattan düştüğü esnada temizlik işçisi tarafından kurtarılan 4 yaşındaki Ecrin, tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu.

 

Hastanedeki işlemlerinin ardından Ecrin’in son durumuyla alakalı bilgi veren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ulukan İnan, küçük Ecrin’in tedavilerinin ardından taburcu edildiğini söyledi. İnan, “Ecrin, herkesin bildiği gibi yaklaşık 12 gün önce herkesin bildiği gibi yüksekten düşme neticesinde gelmişti. Geldiğinde kafa travması ve her iki uyruk kemiğinde de kırıkları mevcuttu. Kafa travması tedavisinden sonra yaklaşık 1 hafta önce de Ortopedi Servisi’ne yatışını yaptık. Daha sonra da her iki uyruk kemiğindeki parçalı kırıkları kapalı yöntemle elastik çiviler kullanarak tedavisi yapıldı. Bugün ameliyat sonrasında birinci haftasıydı ve bugün hastamızı taburcu ediyoruz. Bundan sonra Ecrin, çocuk psikiyatrisi tarafından kontrol edilecek. Aylık, Ortopedi servisine gelecek. Burada film kontrolleri yapıldıktan sonrada inşallah yaklaşık 3 ay içinde de hastamızı yürüterek takibini tamamlayacağız” dedi.

“YÜRÜMESİNDE HERHANGİ BİR PROBLEM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUZ”

Bir gazetecinin “Yürümesinde bir problem olacak mı?” sorusuna ise İnan, şöyle yanıt verdi:

“Çocuk kırıklarında kaynama erişkinlere göre daha çabuk olacağı için böyle bir durum beklemiyoruz. Tabi bunu takipler bize gösterecek ama yürümesinde herhangi bir problem olacağını düşünmüyoruz.”

(KÇ-MET-Y)

Editör: TE Bilişim