AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığınca düzenlenen "Misafir Öğrenci Kardeşlik İftarı" programı kapsamında 60 farklı ülkeden 150 öğrenciye iftar verildi.
AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Başkanın Av. Fatih Özata, memleket özlemi çeken misafir öğrencilerin bir nebze de olsa izledikleri ve özendikleri aile sofrası ile buluşturduklarını belirterek , “Bu akşam burada Kardeşliğimizin devamını görmek birlik beraberlik içinde iftarımızı yapmak sizlerle hasbıhal etmek için ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın sizlere ulaştırmam için gönderdiği Selamını iletmek için geldik. Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak sizlere kapılarımız her zaman açık, istediğiniz zaman bizlere ulaşabilir, dertlerinizi ve sıkıntılarınızı paylaşabilir, bizlere uğrayarak çayımızı ve kahvemizi içebilirsiniz ” dedi.                       
AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Ahmet İhsan Türk'ün söz aldığı iftar programında Dış İlişkiler Başkanlığı olarak misafir öğrenci kardeşlerimizle her zaman omuz omuza birlik beraberlik içinde olmaya devam edeceklerini mübarek Ramazan ayı başta olmak üzere bundan sonrada bir çok etkinlikte birlikte olacaklarını söyledi.
                                                                             
 
Editör: TE Bilişim