MÜSİAD’ dan Vergi Dairesi Başkanı Osman ÖZBAKIR’ a Hoş Geldin Ziyareti.

MÜSİAD Eskişehir Yönetim Kurulu, Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı iken, 11 Ağustos 2014 tarihi itibariyle Eskişehir’ de göreve başlayan Osman ÖZBAKIR’ ı makamın da ziyaret ederek bir tanışma toplantısıyla bir araya geldiler.

ÖZBAKIR; bu görüşmede, görev ve sorumluluklarının bilincinde olarak kanun ve mevzuat çerçevesinde hizmet vermelerinin birinci öncelik olduğunu ifade ederek, ‘’Amacımız kamu görevlisi olarak mükelleflerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır. Eskişehir’ de de tüm çalışma arkadaşlarımın da bu bilinçte görev yapacağına inancım tamdır. MÜSİAD Üyeleri dahil tüm mükelleflerin sorunları ile de yakından ilgileneceğini, olası problemlerin de karşılıklı görüşme ve anlayışla çözüle bileceğini’’ söyledi.

MÜSİAD Eskişehir Başkanı A. Vahap SATICIOĞLU da,   Vergi Dairesi Başkanı ÖZBAKIR’ ın Eskişehir’ imiz deki görevinde de başarılarının devamını dileyerek, Devlet kurumlarında ki vatandaşlara olan yaklaşımın son 12 yılda belirgin bir şekilde değiştiğini, özellikle Mükelleflerin kafasında oluşturulan vergi memuru zihniyetinin değiştiğini, onların güler yüzlerinin Mükellefe güven verdiğini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Hoş bir hasbihalden sonra, kendileriyle sürekli irtibatta olacaklarını ileten MÜSİAD Eskişehir Başkanı SATICIOĞLU, Sivil Toplum Kuruluşu olarak görevlerinden birinin de bürokratların dile getiremediği problemlerini her zeminde açık yüreklilikle ifade edeceklerini, bunu bir görev olarak addedildiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim