Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan ve İsmail Kanber Yönetim kurulu üyelerimizden Hamza Deniz Kaçmaz ve üyelerimizden Cemil Nazlı BBP İl Başkanı Salim Acabay’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman “Geçtiğimiz aylarda İl Kongresini yapan Büyük Birlik Partisi (BBP)  İl Başkanı Salim Acabay’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Birlik ve beraberlik üzerinde duruldu, Gündem ile ilgili konuları konuştuk iştişareler ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Acabay’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Salim Acabay “Birlik ve Beraberlik üzerinde durduk. Eskişehir ve ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi

Editör: TE Bilişim