Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Eskişehir Şubesi yöneticileri Türkiye Gençlik Vakfı Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman beraberinde Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, Sadi Dönmez ve Yönetim kurulu Üyelerimizden İsmail Kanber ve Mehmet Bilen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği Başkanı Fatih Sert’ i ziyaret ettiler.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “Gençlere Yönelik birlikte yapabileceğimiz Projeler için istişare ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.    Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği Başkanı Fatih Sert ve Yönetimine yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği Başkanı Fatih Sert “TÜGVA tarafından Eskişehir’ de yapılan çalışmaları anlatarak, Gençler için yapılan her önemli işin yarınlara faydalı olacağını söyledi. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim