Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, Metin Özabuş ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden İsmail Kanber Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan  Prof. Dr. Muhammed EvvahKarakılıç’ımakamında ziyaret ettiler.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “Başhekimliğine atanan  Prof. Dr. Muhammed EvvahKarakılıç hocamıza hayırlı olsun. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersindeolduklarını belirterek, sağlık hizmetlerinin daha iyi nasıl olması gerektiği üzerinde, istişare ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.Yakın ilgisinden dolayı Başhekim Prof. Dr. Muhammed Karakılıç Hocamıza teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Prof. Dr. Muhammed Evvah Karakılıç,  “ Bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim