Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu üyelerimizden Hüsamettin Sarı ve Engin Vural Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa’ yı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, ”2016 yılında vekaleten Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanan vatandaş odaklı, başarılı çalışmalara imza atan değerli SGK İl Müdürümüz İbrahim Kısa, 16 Kasım 2020 tarihinde Bakanlık onayı ile aynı göreve asaleten atanması iş insanlarını olarak bizleri de mutlu etmiştir. İl Müdürü İbrahim Kısa’ ya hayırlı olsun ziyaretimizde görevinde başarılar diledik. İlimizde SGK tarafından gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgiler alarak iştişareler ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Şube Başkanı Duman, yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için SGK İl Müdürü Kısa’ ya teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de özverili ve başarılı çalışmalarının devamını dileriz” dedi.

SGK İl Müdürü İbrahim Kısa, “MÜSİAD Yönetimine Kurum olarak yürüttüğümüz çalışmalarımızda, İşverenlere ve çalışanlara sosyal güvenliğin önemi hakkında, Kayıt dışı istihdamın olumsuz sonuçlarını ve sosyal güvenlik hak ve yükümlülükleri ile uygulanmakta olan sigorta primi, teşvikleri ve yeni çıkan borçların yapılandırmaları kanunu hakkında  bilgilendirmelerde bulunduk. Devletimizin milletimize sunduğu imkanları en iyi şekilde bilgilendirmeler yaparak yardımcı olmaya çalıştıklarını, bundan sonraki süreçte de çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’ a ve yönetimine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim