Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcısı Metin Özabuş, Yönetim Kurulu üyelerinden İsmail Kanber, Hüsamettin Sarı ve dernek üyesi Kenan Ertorun Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’ u makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “ Birlik ve beraberlik çatısı altında Yunus Emre Projemiz ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Ortak çalışma alanlarını ve yapılması gerekenleri konuştuk” ifadelerini kullandı. Duman, ”Eskişehir’ de Yunus Emre’ nin daha iyi tanıtılması için çalışmalar yapıyoruz. Yunus Emre’ yi gündemde tutacağız. Ziyaretimizde bu konu üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisinden ve desteğinden dolayı Başkan Kurt’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, “Duman ile yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti. Görüşmemizde Yunus Emre’yle ilgili düşüncelerimizi ortaya koyduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’ a ve yönetimine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim