Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, Metin Özabuş ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden İsmail Kanber, 31 Mart Yerel seçimlerinde Sivrihisar Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Hamid Yüzügüllü’ yü makamında ziyaret ettiler.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “31 Mart Yerel seçimlerinde Sivrihisar Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Hamid Yüzügüllü’ ye  hayırlı olsun dileklerini ileterek başarısından dolayı tebrik etti. Yunus Emre Projemiz ile ilgili istişarelerde bulunarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca MÜSİAD, Eskişehir ilimiz ve Sivrihisar ilçesi ile ilgili konuları istişare ettik. İlçe Belediye Başkanı Yüzügüllü’ nün şimdiye kadar yaptığı çalışmaları ile  Sivrihisar’ ı örnek bir  İlçe haline getirerek kazandırdığı önemli projeler ve hizmetleri için teşekkür ederiz. Yakın ilgisinden dolayı da Başkan Yüzügüllü’ ye  teşekkür ederek, çalışmalarında başarıların devamını diliyorum”  dedi.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, İlçede yapılan ve yapılacak çalışmalar  hakkında bilgiler vererek  “Sivrihisar ilçesini en iyi yerlere getirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

                                                                                    

Editör: TE Bilişim