Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş ve Gökhan Çalışkan, Yönetim Kurulu üyelerimizden İsmail Kanber, Hüsamettin Sarı, M. Ümit Kaleli ve Av. Oğuz Özdemir  Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci’ yi makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Şehrimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarla etkin bir iletişim ve işbirliği içersinde olduklarını belirterek, MÜSİAD olarak yaptığımız çalışmalar hakkında ve Vergi konularında Demirci ile görüşmeler  ve istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Vergi dairesi Başkanı Demirci’ nin başarılı çalışmalarından memnun olduklarını ve devamını diledi. Yakın ilgisine teşekkür ederiz” dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Demirci, Vergi Dairesi’ nin yaptıkları çalışmaları hakkında MÜSİAD Yönetimine bilgilendirmelerde bulundu. Her zaman mükelleflerinin yanında olduklarını, sorunların çözümü için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti. MÜSİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetim Kurulu üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim