Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (MÜSİAD) yeni yönetimi, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı ziyaret etti.

Anadolu Üniversitesi Rektörlük Ofisi’ne gerçekleştirilen ziyarette, MÜSİAD Başkanı Ayhan Arslan ile MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Duman, Cihan Güldalı, Kazım Atışkan, Yusuf Önder, Sadullah Paksoy, İsmail Canbaz, Sadi Dönmez, Vahap Satıcıoğlu, Hasan Tunc ve Oktay Tanrıverdi yer aldı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, MÜSİAD’ın ziyaretiyle ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

“Ülkemizin önemli işveren kuruluşlarından biri olan MÜSİAD’ın göreve yeni başlayan il yönetimi, Üniversitemize bir nezaket ziyaretinde bulundu. Kendileri ile Üniversitemizin projeleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Yeni planladığımız projelerden bahsettik ve onların düşüncelerini aldık. Onlar da Üniversitemizin özellikle son yıllarda Eskişehir’e yönelik yaptığı yatırımlardan ve projelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek bundan sonra da birlikte çalışmak istediklerini söylediler. Biz de bu vesileyle iş dünyasının Eskişehir’deki temsilcilerinden, Üniversitemizle ilgili düşüncelerini almış olduk."
Editör: TE Bilişim