Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Gökhan Çalışkan, Metin Özabuş ve İsmail Kanber Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel’ i makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Orman Bölge Müdürümüz Recep Temel Bey ile beraber yapacağımız Darülaceze’ de ağaç dikme ve 11 Kasım 2019 tarihinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından, yangınlar sonucunda meydana gelen ağaç kaybını telafi etmek amacıyla hayata geçirilecek olan 11 Milyon Fidan Dikimi etkinliğine katılmayı ve MÜSİAD Eskişehir olarak Yunus Emre Hatıra Ormanı yapmayı planlıyoruz. Bu konuda Orman Bölge Müdürümüz Recep Temel Bey’ den arazi talebimiz oldu. Ayrıca MÜSİAD ve Eskişehir ile  ilgili konuları da istişare ettik. Orman Bölge Müdürü Recep Temel’ e yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Orman Bölge Müdürü Temel, MÜSİAD heyetine Bölge Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Öncelikle ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğinde gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için, 11 Kasım 2019 tarihinde 81 İlde 2023 noktada dikilecek 11 Milyon fidan için, Fidan sahiplenme kampanyamıza herkesi davet ediyoruz” dedi.  Temel, Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim