AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, 11 yıldır mavi kapak toplayarak engellileri tekerlekli sandalyeye kavuşturan Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş’ı ziyaret etti, çalışmaları hakkında bilgi alarak teşekkür etti.

Nabi Avcı, topladıkları mavi kapaklarla yıllardır engellilere tekerlekli sandalye sağlayan Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş’ı Sümer Mahallesi’nde ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın da katıldığı ziyarette, Prof.Dr. Nabi Avcı, yıllardır gösterdikleri gayretle tüm Türkiye’ye örnek olan dede ve torunu kutladı ve teşekkür etti. 

Nabi Hoca’dan destek

Engelli vatandaşlar için, dede ve torunun gösterdiği çabanın takdire şayan olduğunu belirten Avcı, dede ve torunun bu örnek çabasından çok etkilendiğini, kendilerine sürdürdükleri kampanya için gereken desteği vereceklerini söyledi. Avcı, dede Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş’tan yaptıkları çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı, yakından takip edeceğini ifade etti.    

11 yıldır örnek oluyorlar

Yaklaşık 11 yıldır torunuyla birlikte topladıkları mavi kapaklarla 130’dan fazla engelliye tekerlekli sandalye sağladıklarını dile getiren Halit Aydoğan, “Bu kampanyamızı Türkiye geneline yaymak istiyoruz. Şehir dışından da mavi kapaklar geliyor ve şehir dışından ihtiyacı olan engelli kardeşlerimize de tekerlekli sandalye gönderiyoruz. Yeter ki onlara destek olalım” dedi.

Editör: TE Bilişim