Odunpazarı Belediyesi, Sakarya’nın Erenler İlçe Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi’ni incelemek üzere Erenler Belediyesi’ne geldi.

 

Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdal Caferoğlu, Hüsnü Kaptan ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı yetkili personeller, Erenler Belediyesinin başlattığı Kentsel Dönüşüm süreci ile alakalı daha detaylı bilgi almak üzere Erenler Belediyesi'ni ziyaret ettiler. İlk olarak Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret ederek Kentsel Dönüşüm Projesinden dolayı tebrik eden heyeti daha sonra Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ağırlarken, BNR Kentsel Dönüşüm firması Genel Müdürü Bener Karagedikli tarafından da proje ile ilgili bir sunum yapıldı.

 

Erenler Dev Projelerle anılacak

Erenler Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Projesinin çok önemli bir proje olduğunu söyleyen Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı şöyle konuştu. Erenler yıllarca İlçenin girişindeki çarpık yapılaşma ile konuşuldu. Bugün ise dev projelerle anılıyor. Belediyemiz tarafından başlatılan Türkiye’ye model olacak 666 dönüm devasa Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap birinci kısım ihalesini gerçekleştirdik ve Dönüşüm için geri sayım başladı. Bizim amacımız hak sahiplerini mağdur etmeden yap-yık modelini uygulayarak bölgenin refahı ve gelişmesini tamamlamak” dedi.

 

Erenler Belediyesine Teşekkür

Gördükleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Erenler Belediyesine teşekkür eden Odunpazarı Belediyesi yetkilileri Erenler Belediyesi tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesini çok beğendiklerini, Odunpazarında böyle bir proje söz konusu olması durumunda Erenler Belediyesinin tecrübelerinden faydalanmak üzere kendilerini ziyaret ettiklerini söylediler. Böylesi zor bir proje için Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün kutlanması gerektiğini de belirten yetkililer hem Sakarya hem Erenler için projenin hayırlı sonuçlar vermesini dilediler.

 

Kentsel Dönüşüm Projesi Maketi incelendi

Daha sonra vatandaşların proje ile ilgili bilgi almak istedikleri her konuda detaylı bilgi ve hizmeti aldıkları Sakarya Caddesi Elmas otel karşısında SESOB binası yanında hizmet veren Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi ziyaret edilerek projenin maketi incelendi.

 

Editör: TE Bilişim