Odunpazarı Belediyesi tarafından bir çok alanın içkili bölgeler ilan edilmek istenmesinde tepkiler sürüyor. Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Birsen Şube Başkanı Muammer Karaman belediye meclisinde görüşülen konuya tepki gösterdi. Karaman, Binbir zahmetle büyüttüğümüz çocuklarımızı eğitim alsınlar diye gönderdiğimiz Yunus Emre MTAL, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Gazi Kız MTAL, Atatürk MTAL, Milli Zafer İlkokulu, Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi’nin hemen yanı başındaki Kayıhan Sokak Odunpazarı Belediye Başkanı tarafından kavganın, cinayet vakalarının eksik olmadığı Barlar Sokağına dönüştürülüyor. Odunpazarı’na ve gençlerimize ihanet ölçeğindeki bu icraata karşı birlikte mücadele edelim..

IHLAMURKENT IHLAMUR DEĞİL ALKOL KOKACAK

 Sakinlik ve huzurun adresi mahallelerimizden Ihlamurkent Mahallesi’ndeki Nilüfer Caddesi Odunpazarı Belediyesi tarafından alkollü işyerlerinin bulunduğu bir alana dönüştürülüyor. Mahallemiz adını aldığı ıhlamur ağaçlarının kokusu değil kesif alkol kokusu yayılacak.

Ihlamurkent Mahallesi’nin huzur ve sakinliği gece yarısında alkollü işyerlerinin önünde yapılan kavgalar, yüksek seslerin ortalığı kapladığı tartışmalar, kendi etrafında hızla dönen araçların çıkardığı lastik sesleri ile bozulacak.

Ailecek rahat bir yürüyüş yapamayacak hale geleceksin. Mahallene sahip çık. Sıcak yuvalarımızın bulunduğu Ihlamurkent Mahallesi’ndeki güven veren huzur ve sükuneti birlikte koruyalım"

Editör: TE Bilişim