Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı kreş ve çocuk merkezleri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Hamamyolu’nda Çocuk Hakları’nın yazılı olduğu broşür dağıttı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı etkinlikte, Kurt ve çocuklar Hamamyolu Caddesi’nde Çocuk Hakları ile ilgili farkındalık yarattı.

Odunpazarı Belediyesi, “Mutlu Çocuklar, Mutlu Toplum” için çalışmalarına devam ediyor. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuk hakları ile ilgili farkındalık yaratmak isteyen Odunpazarı Belediyesi, vatandaşlara Uluslararası Çocuk Hakları Sözleşmesi’nde yer alan çocuk haklarının yazılı olduğunu broşür dağıttı. Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı kreş ve çocuk merkezlerinde eğitim gören çocukların gerçekleştirdiği etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. Başkan Kurt ve çocuklar, Hamamyolu Caddesi boyunca vatandaşlara çocuk hakları broşürü dağıttı. 

Vatandaşlara, ‘çocukların da hakları’ olduğunu anlatan çocuklar, broşür dağıtımı sırasında sık sık yüksek sesle çocuk haklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim