Ak Parti Odunpazarı meclis gurubu belediyede yaşanan görev değişikliği ile ilgili  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un cevaplaması için verdiği soru önergesine başkan Kurt cevap verdi.

44 personelin görev yerinin değiştirildiği cevap metinde Kurt şunları söyledi; “31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrasında belediyemizde görev yapmakta olan bazı personellerin birimlerin ihtiyaçları, hizmet gerekleri, personel planlaması ve verimlilik ilkeleri esas alınarak yer değiştirilmesi yapılmıştır. 14 daimi işçi, 7 şirket işçisi olmak üzere 44 personelin görev değişikliği yapılmıştır.

Yeni görev yerlerinde gösterecekleri performansa göre tekrar bir değerlendirme yapılacaktır”

Konun takipçisi olduklarını belirten Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar ise şunları söyledi; “Göreve getirildiğimiz ilk günden itibaren takipçisi olduğum Odunpazarı Belediyesi tarafından yerel secimler sonrasında yapılan, çalışanların görev değişikliği ile ilgili olarak vatandaşlarımızdan, STK'LAR dan, sendikalardan, daha birçok kuruluşlardan gelen yoğun şikayet ve talepleri değerlendirildikten sonra meclis grubumuza bizzat tarafımca verilen talimat doğrultusunda belediye meclis toplantısında bu konuyla ilgili soru önergesi verilmesini talep ettik. Bu soru önergesi sonucunda Odunpazarı Belediye Başkanı tarafından cevap olarak verilen yazılı metini Eskişehir kamuoyu ile paylaşıyor ve takdirlerine sunarak bu işin takipçisi olacağımızı da belirtmek istiyorum.”

Editör: TE Bilişim