1999 yılında yapılan daha sonra riskli bina olarak görülen ve geçen yıl yıkılan Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu, velileri ve öğrencileri okulun bir an önce yapılmasını istiyor.

Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu Aile Birliği, Milli Eğitim eski Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile görüşerek yardım talebinde bulundular.

Birlik adına konuşan Kamer Durur, öğrencilerin okulun Ek binasında eğitim-öğretim yaptıklarını belirterek, "Bu ek binasında 23 Nisan İlköğretim okulu öğrencileri ile eğitim-öğretim gördüler. Üst üste öğrenciler, öğretmenler de öğrencilerimizde sıkıntılı" dedi.

Süleyman Havva Kamışlı İlkokulu'nun yıkılmasından sonra bir an önce yeniden yapılması istediklerini ancak bugüne kadar girişimde olmadığını vurgulayan Durur şunları söyledi:

"Okulun alanı içinde bir de istimlak edilmesi gereken bir alan var. Bu yüzden sayın bakanımız Nabi Avcı'ya konuyla ilgili bilgi verdim. Kendisi de bu konuda çalışma yaparak kısa zamanda çözüm bulanacağını ifade etti. İl Başkanı sayın Zihni Çalışkan'da okulun yapılması için elinden geleni yapacağını söyledi."

                                                                                        

Editör: TE Bilişim