Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının yeni dönem ilk Danışma meclis toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. Meclis toplantısının ardından üyelere  iftar yemeği verildi.
  Serbest Muhasebeci Mali müşavirler Odasının ilk danışma meclisinin açılışı, yönetimkurulu başkanı Neşet Ertoyun konuşması ile başladı.Odaya ait çok amaçlı salonunda başlayan toplantı da gündem de yer alan beş ayrı konu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.Meclis oturumunda boş kalan danışma meclis üyeliğine yapılan oylama ile Mehmet Gürkan Gültekin görevlendirilerek meclis üye sayısı 87 kişiye yükseldi.
Danışma meclisi divan başkanı Onursal başkan İlker Özokcu yönetimindeki ilk toplantıda,üyelere yeni oluşturulan web sayfasının da tanıtımı yapıldı.İstanbul da yaşanan son terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirten  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı Neşet Ertoy,geçen dönem yapılan danışma meclis toplantısında alınan kararlara değinerek,yeni dönem faaliyetleri hakkında da üyelere bilgi verdi.
   Başkan Ertoy, 1 Temmuz  tarihinden itibaren yürürlüğe girecek yeni uygulamalarıda hatırlatarak, E-Defter, E-Fatura eğitim çalışmalarına Ağustos ve Eylül aylarında devam edeceklerini söyledi. Düzenlenen ve yaklaşık iki saat kadar süren danışma meclis toplantısının ardından oda yönetimi tarafından meclis üyelerine iftar yemeği verildi.
Editör: TE Bilişim