İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) yönetim kurulu 30 Mart seçimlerinde Odunpazarı Belediye Başkanı olan Kazım Kurt`u makamında ziyaret ederek kutladı.


Şube Başkanı Bülent Erkul, yapılacak işlerde öncelikle halkın ve kentin yararının düşünülmesi gerektiğini, bunun yanı sıra meslektaşlarının mağdur olmasını istemediklerini, depreme dayanıklı yapı tasarımı, proje, ruhsat ve imar konularının odaları  ile belediyelerin ortak çalışma alanları olduğunu, bu konularda Belediyelere teknik destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Belediyenin Teknik Büro Müdürlerinin de katıldığı ziyaret esnasında; yürürlüğe girecek yeni yönetmeliklerde olmayan noktaların düzeltilmesi için ortak çalışmaların yapılması, mesleki denetim protokolünün devam ettirilmesi konularında fikirler paylaşılarak görüş birliğine varıldı.

İMO Eskişehir Şubesi`nin önceki yıllarda yayınladığı "Frig Vadileri", "Çifteler Köy Enstitüleri" ve "Gazi Mustafa Kemal- Nutuk" adlı kitaplardan oluşan bir set, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt`a hediye edildi.

(MY

Editör: TE Bilişim