Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi ile Tepebaşı Belediyesi arasında gerçekleştirilecek ortak bir sosyal projenin ilk adımı atıldı.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ağırladı. Ziyaret sırasında hem Eskişehir Sanayisi’ne katkı sunacak konular değerlendirildi hem de ortak yürütülecek bir projenin alt yapısı oluşturuldu.

Ziyaret sırasında Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve şehrin bütününün dikkatini çeken projelerin bir bir hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tepebaşı Belediyesi’nin bugüne kadar yürüttüğü önemli bir gönül işini daha geniş boyutlara taşıyacaklarının müjdesini veren Ataç, “Yürüttüğümüz proje, belediyemiz için çok kutsal bir görev. Projemizi büyütmek ve kapasitesini arttırmak için EOSB ile işbirliği yapacağız. Her iki kurumun da amacı, kente, insanımıza faydalı olmak” diye konuştu.

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli de yakın zamanda ortak imza ile kamuoyuna duyurulacak projenin içinde yer almanın kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

Başkan Ataç, bu projeye, neden EOSB’nin ortak olmasını istediklerini de şu cümlelerle ifade etti: “Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal projelerdeki başarısını anlatmaya gerek yok sanırım. EOSB de sanayicileri temsil özelliği ile gerek yürüttüğü projeler ve gerekse de sosyal projelerdeki titiz bakış açısıyla, hem sanayiciler hem de şehrimiz için öne çıkan bir kurum. Bu tip birlikteliklerin artması ülkemiz ve insanımız için çok önemli.

Kıskanarak, kurumsal çekişmeler yaratarak hiçbir şey kazanmıyoruz ve kazanamayız. Bu kurumların yönetimi için seçilen kişileriz. Bulunduğumuz makamlar, kişisel kapris ve kurumsal çekişmelerin kaldıramayacağı konumlardır. İnşallah çizgimizden sapmadan hizmete devam edeceğiz.”

Başkan Küpeli, “Tepebaşı Belediyesi’nin sanayiciye desteği çok önemli. Şehrimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla ortak hareket ederek, projelere imza atmak bizim en temel iş planımızı oluşturuyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a, hem kurumumuzu doğru tahlil ettiği hem de işbirliği konusunda bize duyduğu güven nedeniyle teşekkür ediyorum. En kısa zamanda hayata geçireceğimiz projenin başlangıcında tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

EOSB Yönetim Kurulu üyeleri de birlik içinde çok güzel işlere imza atılacağının altını çizdi.

Editör: TE Bilişim