Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin ve Eskişehir sanayisinin sosyal dokusunu geliştirecek ve önemli bir katkı sunacak “Yaşam Merkezi” için düğmeye basıldı. Bu konuda bilgi veren EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, “Sanayimizin ve sanayicilerimizin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Seçim vaatlerimiz arasında olan önemli bir merkez bölgemizde hayata geçiriliyor” dedi.

“Yaşam Merkezi” projesi ile sadece sanayicilerin ve sanayide çalışan emektarların sosyal ihtiyaçlarını karşılamakla kalınmayacağını açıklayan Küpeli, projenin Eskişehir halkına da hizmet edecek bir kompleks kazandırma çabası olduğunu vurguladı.

Yapılacak olan “Yaşam Merkezi” kompleksi hakkında bilgi de veren Küpeli, “Yapılacak projede Modüler Kongre Merkezi ve Çok Amaçlı Salon, Modüler Kreş, Cafe-Bistro alanları, Açık ve Kapalı Spor Tesisleri, Alışveriş alanları, Kadın-Erkek kuaförü, Yürüyüş ve Koşu Parkurları, Peyzaj ve Park alanları olacak” dedi.

“Yaşam Merkezi” projesi üstünde büyük bir titizlikle çalıştıklarını dile getiren Küpeli, tasarım aşamasında olan projenin en kısa sürede yapılmaya başlanacağını açıkladı.

Editör: TE Bilişim