Eskişehir Otomobil Sporları Grubu "BMW Team" 18 Mart'ı şehitleri için mevlüt okuttu. Facebook sosyal medya üzerinden başlattığı grupla çok sayıda etkinliğe imza atan "Bmw Team" grup üyeleri yıllardır sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. BMW Team, son olarak 18 Mart Şehitleri anma gününde de Yalaman camiinde şehitler için mevlut okuttu.

Grup başkanı İlhan Vayday, "Çalışkan ve emektar bir ekibe sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlikle Eskişehir halkına örnek bir davranışta bulunduğumuzu düşünüyorum" dedi. Mevlüte katlm sağlayan vatandaşlarn yoğun ilgisi halkın dikkatini çekerken dualar Mehmetçik'ler için bağışlandı.
Eskişehir "BMW Team" Sosyal Medya Sorumlusu Şifa Ete yaptığı konuşmada, "Acımız büyük, ateş sadece düştüğü yeri değil tüm yürekleri yaktı ama
 biz her zaman bizim için canını feda eden Şehitlerimizin dualarımızla yanındayız. Bu topraklarda yaşıyorsak bastığımız her karışta onların kanı var. Bu yüzden Bayrağımız, Vatanımız ve Milletimiz için herşeyi seve seve yapmaya hazırız" dedi.

Mevlüt bitiminde ise grup üyeleri İstiklal Marşı eşliğinde Mehmetçik'ler  için bir konvoy düzenleyerek halkın yoğun ilgisini topladı.

Editör: TE Bilişim