İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Türkiye şampiyonu olan ve önümüzdeki günlerde Katar’daki turnuvada dünya kupası için mücadele edecek olan Şehir Koleji Anadolu Lisesi Kız Hentbol Takımı’na moral ziyaretinde bulundu.

Düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış Hancı, Özel Öğretim kurumlarından sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Kavak, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, yaptığı konuşmada takımın başarısının çok büyük olduğunu, öğrencilerle gururlandığını, mutlu olduğunu belirtti. Şehir Kolejinin ülkemizi Katar’da gerçekleşecek olan Dünya Liseliler Hentbol Şampiyonası’nda temsil etmesinin şehrimiz için büyük anlam taşıdığını söyleyerek de takıma başarılar diledi. Okul yöneticileri de Eskişehir’de spora verdikleri önemden dolayı Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü camiasına teşekkürler etti.

Tören sonunda Antrenör Sertan Sarpaş ve takım oyuncuları İl Milli Eğitim Müdürü Özen’e imzalı formalarını hediye ettiler.

Editör: TE Bilişim