Çimse İş Eskişehir Yunusemre Şubesi Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda, tek aday olarak seçime katılan mevcut başkan Yalçın Özgür güven tazeledi.
Çimse İş Eskişehir Yunusemre Şubesi ‘nin  olağan genel kuruluna katılan Çimse İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye Nazlım,  15 Temmuz darbe girişimi düşünceleri dile getirdi. 15 Temmuz’da millet ecdadıdın kahramanlığını bir kez daha yakaladığını vurgulayan genel başkan Nazlım, “Eskişehir Kurtuluş Savaşının yapıldığı en önemli yerlerden birisidir. Eskişehir’in aydınlığından dolayı, düşmanı attığı yerden birisidir. Eskişehir dostların, Yunus’ların yeridir.  15 Temmuz’da gödüğümüz manzara bizi hayret etti. Çünkü baktık bizim askerimiz, bizim tankımız, uçağımızdı. Bu milletin imanı ve cesareti ile direndiler. 15 Temmuz en büyük hainlik girişimiydi. Yemedik işmedik, vergilerimizden kestik, en iyi lojmanları verdik, tatillerini en iyi sahillerde yaptık dediklerimiz halka silah sıktılar. Bunlar Ortadoğu Projesinin Türkiye ayağıdır. Bunlar belirli dönemlerde ortaya çıkar. Bazen sağ-sol, bazen Türk/Kürt bazen Alevi-Sunni diye ortaya koyarlar.  Bu ülkeyi yıkmak yakmak için. Biz onların oyunlarına gelmeyiz” diye konuştu.
Türk İş Eskişehir İl Temsilcisi Nejat Kılıç’da bir konuşma yaparak  senndikal sorunlarını dile getirdi.
Katılımın yoğun olduğu genel kurulda tek aday olarak seçime katılan mevcut başkan Yalçın Özgür yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Özgür, Çimse İş’in vizyonunu herkese anlatmaya devam edeceklerini belirterek,‘‘ Emek ve alın terinin en yüce değer olduğunu herkese göstereceğiz. Bu doğrultuda bölgemizde örgütsüz iş yeri bırakmayacağız’’ şeklinde konuştu. Yalçın Özgür başkanlığında yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:‘‘ Hakan Özmurat, Fatih Akman, Mehmet Tetik, Deniz Öğüt.’’
 
Editör: TE Bilişim