Pancar Kooperatifi 1500 Çiftçiyi Bursa Tarım Fuarına Götürdü

Pancar Kooperatifi Eskişehir çiftçisinin gelişimi için gerçekleştirdiği programlarına bir yenisini daha ekledi. 
Türkiye’nin en büyük tarım fuarlarından biri olan Bursa Tarım Fuarı 14 Ekimde açıldı. Tarım teknolojilerinin tanıtıldığı ve 2013 yılında 250 bin kişinin ziyaret ettiği fuara Eskişehir Pancar Kooperatifi de 1500 çiftçisiyle katıldı. 
Teknolojide yaşanan gelişmelerin sergilendiği bu tür fuarlar Türk çiftçisinin de kendisini geliştirmesinde etkili oluyor. Bu amaçla Eskişehir Pancar Kooperatifi de üyelerinin gelişimine katkı sağlayacak fuarlara özel organizasyonlar düzenliyor.  Bu amaçla 14 – 18 Ekim tarihleri arasında açık bulunacak olan Bursa Tarım Fuarına da Eskişehir Pancar Kooperatifi 1500 üyesini götürdü.
Gerçekleşen Bursa Tarım Fuarı gezisi ile ilgili Eskişehir Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi M. Dündar Ünlü şunları söyledi: “Eskişehir Pancar Kooperatifi olarak 2011 yılından bu yana çiftçimizi gelişimi için her türlü çabayı gösteriyoruz. Bu amaçla fuar gezileri ve eğitimler düzenliyoruz. Daha önce Konya Tarım Fuarına 1600 çiftçimizi götürmüştük. Bu günde 1500 çiftçimizle Bursa Tarım Fuarına katıldık. Bu organizasyona katılan tüm çiftçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Çok kısa bir zamanda ve çiftçimizin çok yoğun olduğu bir dönemde 1500 kişiyle gerçekleşen bu organizasyon Pancar Kooperatifimiz ile değerli çiftçilerimiz arasında ki güçlü iletişimin göstergesidir. “      

Editör: TE Bilişim