Odunpazarı Belediyesi semt pazarlarının en büyük problemleri arasında yer alan temizlik sorununu, hızlı ve planlı çalışmalarla çözüyor.
Özellikle Çarşamba Pazarı olarak adlandırılan ÇARPA’da titiz bir çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, pazar yerini aynı gün içerisinde temizleyerek, bölgede çirkin bir görüntü oluşmasını engelliyor. 
Pazar esnafının tezgâhlarını toplaması ardından kalabalık bir ekiple bölgede temizlik çalışmalarına başlayan Odunpazarı Belediyesi, saat:20.00’de toplanan Pazar yerini üç saat gibi kısa bir sürede temizleyerek, bölge sakinlerine rahat bir nefes aldırıyor. 
Pazar kurulan tüm sokakları önce süpüren daha sonra ise yıkayan temizlik ekipleri, bölgede oluşacak kötü görüntünün önüne geçerek, vatandaşlara sağlıklı ve temiz bir çevrede rahatlıkla hareket etme olanağı sağlıyor.
Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada semt pazarlarında yaşanan temizlik sorununu Pazar esnafının da katkısıyla çözeceklerini ifade eden Temizlik İşleri Müdürü Metin Göksel, temizlik çalışmalarının kalabalık ve hızlı bir ekiple kısa süre içerisinde tamamlandığını belirtti.

Editör: TE Bilişim