Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmeleri ve Otelleri Derneği (ESOD) Başkanı Kerem Canarslanlar, Ramazan ayı süresinde Odunpazarı bölgesindeki işletmelerin sahura kadar açık olduğunu belirterek, “vatandaşlarımız iftarda ve sonrasında tarihi bölgemizi tercih etsinler” dedi.
ESOD olarak Ramazan ayı boyunca turistleri ve vatandaşları iftar ve sahura Odunpazarı bölgesine davet ettiklerini belirten Başkan Kerem Canarslanlar, “Vatandaşlarımız tarihle iç içe bir Ramazan ayı geçirsinler” dedi. Ramazan ayının tadını en iyi Odunpazarında yaşanacağına dikkat çeken Canarslanlar, konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Ramazan ayının gelmesiyle özellikle iftar sonrasında tarihi bölgemizin hareketlendiğini görüyoruz. Vatandaşlarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sonrasında Odunpazarı bölgesinde bulunan işletmeleri tercih ediyor. Biz ESOD olarak bölgemizin daha fazla tercih edilmesinden yanayız. Huzurlu bir ortamda sessiz ve tarihle iç içe iftar ve sahurlarını yapmalarını istiyoruz. Eskişehir’in gözdesi Odunpazarımızın esnafı vatandaşların tercih etmesi için fiyatlarını da makul tutuyor.”
Editör: TE Bilişim