Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Eskişehir Şubesi 26 Ekim’de 2014 tarihinde yapacağı kongre nedeniyle delege seçimlerini gerçekleştirdi.
Sağlık Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, 4. Olağan kongrede genç ve dinamik ekibiyle yeniden aday olacağını söyledi. Tekin, “Hizmet sendikacılığının gereklerini tam anlamıyla yerine getiren,hiç bir çalışanını ötekileştirmeyen güçlünün yanında değil haklının yanında olan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sosyal, ekonomik ve toplumsal sorunlarının çözümünde baş rol oynayan sendikamız, sizlerden aldığı yetkiyi en iyi şekilde kazanım olarak siz değerli üyelerimiz için kullanmaktadır” dedi. 
Bazılarının sendikacılığı, çıkar hesaplı küçük dünyalarına sıkıştırmaya çalıştıklarını kendilerin ise, emeğin hakkını aradıklarını vurgulayan Tekin, “Sendikamız  Sağlık-Sen kurulduğu günden bu yana hizmet odaklı bir anlayış benimsemiş ve bu anlayışın sonucu olarak ta bir çok haklı kazanım elde etmiştir.Gücümüz sizin gücünüz, sözümüz sizin sözünüzdür. Bizler  “müspet hareket” ilkesiyle hizmet etmeyi seçiyor, sadece ve sadece hitap ettiğimiz kitlenin güvenini ve dualarını alıyoruz. Sağlık-Sen Eskişehir şube başkanı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte üyelerinin haklarının yılmadan savunucusu olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim