Sağlık Sen’li kadınlar Eskişehirspor’a destek vermek için Denizlispor maçında tribünlerde olacak.Eskişehir Sağlık Sen Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Sultan Karagenç Torun, konuyla ilgisili basın açıklamasında; “Eskişehir Sağlık Sen Kadınlar Komisyonu olarak zor günler geçirmiş son iki haftadaki performansı ile göz dolduran Eskişehirspor’umuza destek için Denizlispor maçında tribünde yerlerimizi alacağız” dedi.

Eskişehir Sağlık Sen Kadınlar Komisyonu olarak Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında her zaman mazlumun mağdurun yanında olduklarını anımsatan Torun, “Sizlerinde takip ettiği üzere şehrimizde ve ülkemizde birçok ilklerin projesine imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Mesleğimiz ebelik ve hemşirelik için farkındalık projeleri, engelli bireylerin topluma kazandırılması, okul çağı ihtiyaç sahibi çocuklarımıza giysi, kıyafet, okul araç gereçleri kampanyası, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarımıza bisiklet kampanyası ve buradan sıralamayacağımız birçok projeye imza attık. Sezonun ilk yarısında da Kadınlar Komisyonumuz olarak da tribünde yerimizi almıştık. Şimdi de Eskişehirspor’a destek vermeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Eskişehir Sağlık Sen Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Sultan Karagenç Torun açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kulübümüz gerek bandosu gerek besteleri ve en önemlisi coşkulu taraftarı ile fark yaratan bir camiadır. Sağlık Sen üyesi kadınlar olarak bu coşkulu taraftarların içinde yer almaktan çok mutlu olacağız. Hafta içi olmasına rağmen Pazartesi akşamı oynanacak olan Denizlispor müsabakasına komisyonumuz ve kura ile belirleyeceğimiz üyelerimizle Eskişehirspor’umuza desteğimizi vereceğiz. Sağlığın kadınları ES ES’imizin her zaman yanında olmaya gönülden destek vermeye devam edecektir. Bizlere bu fırsatı veren Şube Başkanımız Hasan Hüseyin Köksal’a teşekkür eder, tüm Eskişehir halkını bu zorlu mücadele destek vermeye davet ediyorum.

Editör: TE Bilişim