Sağlık Sen önderliğinde, Mehmetçik’e sahip çıkmak adına düzenlenen etkinliğe Eskişehir'de paydaş STK'lar ve sağlık çalışanları katılacak. Sağlık Sen, Sağlık Der, Sağlık ve Medeniyet Derneği, Tüm Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Derneği, Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği üyeleri, 14 Şubat Çarşamba günü saat 12.00’de Mehmetçik için bir araya gelecek. Türkiye genelinden de sağlıkçıların katılacağı geniş kapsamlı eylem, Doktor Caddesi üzerinde bulunan Türk Tabip Odası önünde olacak.

TÜM STK’LARA ÇAĞRI

Düzenleyecekleri etkinlik hakkında bilgi veren Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, tüm sağlıkçılara ve diğer sivil toplum kuruluşlarına çağrı yaptı. Köksal, çağrısında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü anlayışı çerçevesinde birlik ve beraberliğimize kasteden tehlikelere karşı durmak, teröristlere karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha haykıracağız. Vatanımıza ve milletimize hizmet etme yolunda kararlı tutumumuzu ortaya koymak amacıyla sağlık alanında faaliyet gösteren STK'larla birlikte, ellerinde Türk bayrakları ile ‘vatan sevgisi imandandır’ diyerek 500 bin sağlık çalışanı adına bir araya geleceğiz. 14 Şubat 2018 Çarşamba günü Saat 12:00'da Doktorlar Caddesi Türk Tabipler Odası önünde buluşacağız.”

Katılımcılar yapacakları basın açıklamasının ardından Afrin'de kahramanca mücadele eden askerler için Adalar Kızılay Kan Merkezinde kan bağışı yapacak. 

Editör: TE Bilişim