AK Parti Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları yönetiminden gençler, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan'ı ziyaret etti.

AK Parti Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Şeyma Suluyer, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Merve Öncü, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Aydın, Birsen Yıldırım, Özgenur Candemir Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan’ı makamında ziyaret etti.

Gençler Buluşan’ın tarımla ilgili basına yansıyan haberler ve bu sorunlar hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri nedeniyle gençlere teşekkür eden Buluşan, “Beni umutlandırdınız. Yıllardır sorunlarımızı basın aracılığıyla anlatıyor,haykırıyoruz. Gençliğin böyle duyarlı olması çok güzel. Aşırı yağışlar, domates, soğan, patates, buğday fiyatlarını üreticinin para kazanmaması gibi sorunlarımız var. Gençler, halkla bir olun, halka inin. Sizler de halkın evlatlarısınız. Üreticinin, halkın sorunlarını ve çözüm önerilerini başkanlarınıza, vekillerinize götürürseniz sizi halk da yöneticiler de dikkate alır” dedi.

Sahada üreticilerin emeklerine destek vererek yanlarında bulunacaklarını dile getiren, ‘yetiştiriciliğini sahada, tarlada görmek, yaşamak istiyoruz’ diyen gençlere Başkan Buluşan, “İşte o zaman sorunu üreticiden yerinde dinleyerek incelerseniz isabetli olur. Sizleri sahada, tarlada, üreticinin yanında, onların sorunu dinlemeye de bekliyoruz” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim