MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak TÜRKAV Eskişehir Şubesi’nin İl istişare toplantısına katıldı. Toplantıda ayrıca MHP İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Tepebaşı Meclis üyesi Eyüp Yılmaz, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Haydar Urfalı ve çok sayıda davetli  yer aldı.

  Açılış konuşmasını yapan TÜRKAV İl Başkanı Hasan Sezer Eskişehir’de yaşanan memur sorunlarını dile getirdi. Devletin bürokrasisinin emin ellerde olması gerektiğini vurgulayan Sezer,  “Devlet kurumlarına atamalarda daha dikkatli olunmalı, FETÖ ve benzeri kurumlar yaşatılmamalı”dedi.

Genel bir değerlendirme yapan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, “Ülkemizin parlak geleceği milliyetçi vatansever kadrolar ile inşa edilecektir. Eskişehir’de zaman zaman sıkıntılar bize ulaşıyor. Bürokraside daha dikkatli olunmalıdır. Çalışma ortamlarında huzur bozucu faaliyetlere izin verilmemelidir. Bunların takipçisi olacağız.

   Türkiye ve Eskişehir’deki tüm gelişmeleri takip ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, ülkenin geleceği için sorumluluk almıştır.

Ülkemizin bekası Cumhur ittifakının başarısı için sabredip gayret göstereceğiz. Adalet ve liyakat çok önemli”şeklinde konuştu.

  Toplantıda konuşan Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy ise “Ülkücü gençler ülkenin teminatıdır. Ülkemizi geliştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

  Toplantı karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim