Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’in naaşı Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Ayvalı Mahallesi’nde defnedildi. Şehidin 3 yaşındaki oğlu Fatih, babası toprağa verildikten sonra eline aldığı ibrik ile kabre su döktü. 
Eskişehir’de düzenlenen cenaze törenin ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’in naaşı Seyitgazi ilçesi Ayvalı Mahallesine getirildi. Şehidin cenazesi, namazın ardından aile yakınları ve mahalleli tarafından omuzlarda taşınıp, Şehit Jandarma Onbaşı Kamil Üngör Şehitliği’ne getirilerek tekbir ve salavatlar eşliğinde toprağa verildi.

Şehidin 3 yaşındaki oğlu babasının kabrine elleriyle su döktü
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’in naaşı defnedildikten sonra, bir aile yakınının kucağında bulunan şehidin 3 yaşındaki oğlu Fatih, babasının kabrine, eline aldığı ibrikle su döktü. Bir asker ise, yakınının kucağında bulunduğu sırada minik Fatih’in elinden öptü. Bu sırada şehit oğlunun yüzüne yansıyan tebessüm duygulandırdı. Daha sonra Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil için askerler tarafından saygı atışı gerçekleştirildi.
Öte yandan Ayvalı Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.
Editör: TE Bilişim