18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla şehit ailelerine kahvaltı verildi.

Özel günlerde kahvaltı organizasyonu düzenleyen Yeşillik Cafe sahibi Fatih Yeşillik ve Gülcan Çalış, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla şehit ailelerine kahvaltı verdi. Kahvaltı organizasyonunu yapan Gülcan Çalış böylesi önemli günde şehit ailelerini mutlu etmek istediklerini ifade ederek, “18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerimizle buluştuk. Acılarına ortak olduk. Kendilerini unutmadığımızı her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Ailelerine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz. Ayrıca şehit ailelerimiz için araç tahsis eden Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e  ve  bu organizasyonda emeği geçen Emine Aydöre ve Nesrin Bota’ya sonsuz teşekkür ederim” dedi. Yeşillik Cafe sahibi Fatih Yeşillik ise şehit ailelerinin başlarının üstünde yeri olduğunu ifade etti.

Kahvaltının sonunda dualar edildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Genel Sekreteri Sevinç Uluçeşme tarafından cafe sahibi Fatih Yeşillik’e plaket ve Türk Bayrağı hediye edildi.



 

Editör: TE Bilişim