Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin "Boyundan aşağısını hareket ettiremeyen Engelliler için Akülü Tekerlekli Sandalyeyi kafa hareketi ile kontrol etme" projesi büyük ilgi gördü.

05-09 Aralık 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Tüm Engelliler Konfederasyonu tarafından düzenlenen Engelsiz  Kent Ankara Sosyal Farkındalık Kültür ve Sanat Festivaline, Tüm Engelliler Konfederasyonu Başkanı Nedim Kılıç tarafından Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, projesini sergilemek üzere davet edildi.

Şehit Murat Tuzsuz Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Özen Sızak ve Kazım Karabulut festivalde projeyi sergilediler. Federasyon Başkanı tarafından projenin geliştirilmesi için gerekli tüm desteğin verileceği sözünü vererek, bu projenin geliştirilerek bu tür engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisinde yer almasını kolaylaştırması ve engellileri düşünerek yapılan bu proje çalışması ile katılımları ve bu tür projelerin devamının gelmesi temennisinde bulunarak teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim