Vali Çakacak ve Eşi Kevser Çakacak, Şehit Polis Memuru Sevim’in Ailesini Ziyaret Etti

Vali Özdemir Çakacak ve eşi Hanımefendi Kevser Çakacak, 16 Ocak 2017 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Ali Sevim’in ailesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Çakacak, “Birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı harekete geçiren, millî ve manevî hislerimizi coşturarak milletçe kenetlenmemizi sağlayan bayram günlerinin Türk Milleti için önemi ve anlamı çok büyüktür.” dedi.

Şehit Polis Memuru Ali Sevim’e Allah’tan rahmet dileyen Vali Çakacak ve eşi Hanımefendi Kevser Çakacak, şehidin eşi Demet ve 3 yaşındaki oğlu Eyüphan Sevim’in Türk milletine emanet olduğunu söyledi. Her bayram olduğu gibi bu bayramda şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ziyaret ettiklerini dile getiren Vali Çakacak, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını bildirdi.

Bayramlarda başta Şehit yakınlarımızı, Gazilerimizi, hastalarımızı, aile büyüklerimizi ve komşularımızı ziyaret etmemiz gerektiğine dikkat çeken Vali Çakacak, “Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslâm âlemine ve tüm dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini temenni ediyor; bu vesile ile aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlıklı, uzun bir ömür diliyorum.” diye konuştu.

Şehit Polis Memuru Ali Sevim’in 3 yaşındaki oğlu Eyüphan’a bayram hediyesi veren Vali Çakacak ve eşi Hanımefendi Kevser Çakacak, daha sonra ziyaretlerini sonlandırdı.

Ziyarette; Vali Yardımcısı Alper Sezer, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Alper Sezer de hazır bulundu.

Editör: TE Bilişim