MÜSİAD’ dan Eskişehir Şeker Makine Fabrikası  Müdürü Yaşar Özüdoğru’ ya Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Şeker Makine Fabrikası Müdürü Yaşar Özüdoğru’ yu makamında ziyaret ettiler.

MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman, “Ülkemizde  alanında iki Fabrikadan biri olan  Şeker Makine Fabrikası, Şeker Makine üretimini sürekli arttırarak en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Üreticisiyle çalışanlarıyla ülke ekonomisine sağladığı katkılar ile önemli bir görevi yerine getirmektedir”dedi.  Şeker Makine Fabrikası Müdürü Yaşar Özüdoğru’ nun verimli çalışmalarından memnun olduklarını, yakın ilgisine teşekkür ederek başarılarının devamını dileyen Duman, “MÜSİAD Eskişehir olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Eskişehir ile ilgili istişarelerde bulunarak görüş ve fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Eskişehir Şeker Makine Fabrikası Müdürü Yaşar Özüdoğru, MÜSİAD Heyetine bilgilendirmelerde bulunarak,  “Yurt içi ve Yurt dışında Şeker Üretim Tesisi kurarak 30 Şeker Fabrikası, 9 Çimento Fabrikası, Türkiye'de ilk kez imal edilen Hirfanlı Barajı 4. Ünitesi, Francis Tipi Hidrolik Türbin ve bunu izleyen imalatlarımızla ülkemize kazandırılan tesislerin yapımında büyük pay sahibi olmuştur, olmaya da devam edecektir" dedi.  MÜSİAD EskişehirBaşkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulunu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim