Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı ağırladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, siyasi partilerin temsilcileri ile temasları devam ediyor.

Bu kapsamda Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 24, 25 ve 26’ncı dönem Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinde Özdağ’a, Gelecek Partisi Genel Merkez yöneticilerinin yanı sıra İl Başkanı Mustafa Başak, Tepebaşı İlçe Başkanı Kasım Karataş, Odunpazarı İlçe Başkanı Gülçin Yapıcı ve partililer eşlik etti. Buluşmada Başkan Ataç Özdağ ve beraberindekilere, Tepebaşı Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Ataç’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Özdağ, “Bugün Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Bey’i ziyaret ettik, kendisi başarılı bir belediye başkanı. 4 dönem belediye başkanlığı yapmak, Eskişehir gibi estetiği güzel, insanları güzel bir şehirde, ‘ben varım’ demektir. Halkımız, hizmet edeni takdir ediyor, şahsa ve kişiliğe teveccüh ediyor. Biz de kendisinin güzel cümlelerinden istifade ettik. Kendisi, ‘Güven ruh gibidir, çıktıktan sonra bir daha bedene girmez’ dedi. Demek ki Ahmet Başkanımız güven duygusunu kaybetmemiş, sürekli olarak halka güven vermiş. Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve projeleri ile kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Ataç da “Sayın Özdağ, yıllardır takip ettiğim bir siyasi kişiliktir. Büyük emeği var kendisinin Türk siyasetine. Gelecek Partisi’ndeki görevinde de kendisine başarılar diliyorum. Siyasi konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Eskişehir siyasetine Gelecek Partisi’nin de bir zenginlik kattığını ifade ettim. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Başkan Ataç daha sonra Özdağ ve beraberindekilere, Tepebaşı Belediyesi’nde sergilenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini tanıttı. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim