Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ,  genç girişimciler ile bir araya gelerek  Eskişehir ekonomisi ve ticari yaşamının fotoğrafı çekildi. Buluşmada genç girişimciler ile fikir alışverişinde bulunan Sezer, “dinamik, genç ve girişimci ruha her zaman sahip çıkacak ve gereken tüm destekleri vereceğiz” dedi.

Şehrin enerjisine her zaman güvendiklerini, bu nedenle de Ticaret Odası seçimlerine genç bir ekiple hazırlandıklarını belirten Sezer, “Biz gençlerin potansiyeline her zaman inandık, güvendik. Bundan sonra da kendilerine inanmaya devam edeceğiz. Sizlere vereceğimiz destekler ile potansiyelinizin oraya çıkmasına yardımcı olup ticari yaşamınızın atmosferini değiştireceğiz. Eskişehir’imizin önünü açacak projelerimizde gençlerin katkısı çok fazla olacak. Bu nedenle şehrimizi “Hep Beraber” kalkındıracağız” dedi.

BAŞARI DİLEDİLER

Üniversite Caddesi’ndeki buluşmada Sezer’e büyük ilgi gösteren gençler, 7 Ekim’de yapılacak olan seçimlerde kendisine başarılar dilediler. Gençler, “Bizleri düşünen, fikirlerimize değer veren ve projelerimizi uygulamada bizlere yol gösterecek ekibin kazanmasını diliyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim