Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, bu kez Seyitgazi Caddesindeydi. Başkan Adayı Sezer, Seyitgazi Caddesi temaslarında işyerlerini tek tek gezerek "Hayırlı İşler" dileklerini sundu.

Yaptığı ziyaretlerde üyelerin yalnız bırakıldıklarına dair şikayetler dinleyen Sezer, "Eskişehirli küçük ve orta ölçekli işletmeler hatırlanmak ve sorunlarına çözüm bekliyor" dedi. Sezer, Seyitgazi Caddesi ziyaretinde de cadde esnafının büyük kuruluşlar karşısında rekabet edemez konuma düşürüldüğünü ve esnafın bu yüzden giderek daha da küçüldüğünü söyledi.

  ÜYELERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ

Haksız rekabet karşısında Eskişehirli işletmeleri güçlü kılacaklarını da anlatan Sezer, "Caddelerimiz,çarşılarımız bizimle güçlenecek, projelerimizin en temel amacı, şehirimizin kendi ticaret erbabını dışarıdan gelen büyük sermayeler karşında dayanacak gücü bulmasını sağlamaktır. Bizim dönemimizde Ticaret Odası "ayrım gözetmeksizin" üyesinin yanında olacak ve hep destekleyecek. Mevcut şikayetlerin üstesinden bizim gibi ticaretin içinden gelen, birliktelik ruhu olan genç ekiple,’Hep Birlikte’ üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Sezer, ziyaretleri boyunca gördüğü sıcak ilgi ve büyük teveccühten dolayı da cadde esnafına teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim